Un tânăr și-a înscenat o tâlhărie de 40.000 de euro, după ce a pierdut banii la jocurile de noroc

El este anchetat pentru inducerea în eroare a anchetatorilor

Pacanele
Pacanele sursa foto pixabay

Un tânăr din Deva este cercetat de poliție, după ce și-a înscenat un jaf de 40.000 de euro. Bărbatul a încercat să ascundă astfel de familie banii pierduți, într-o singură lună, la păcănele, potrivit g4media.ro.

Tânărul de 26 de ani le-a spus polițiștilor că luni, 15 ianuarie 2024, persoane necunoscute au intrat în apartamentul lui din Deva.

Aveau fața acoperită și l-ar fi lovit în zona capului, după care l-ar fi legat de scaun cu bandă adezivă. Ulterior, hoții ar fi forțat și deschis casa de valori a familiei, în care se aflau 40.000 de euro. Au luat toți banii și au plecat, a povestit tânărul. 

”Tânărul a recunoscut că a reclamat săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată şi că a fabricat probe ireale, cu scopul de a ascunde în faţa membrilor familiei faptul că a sustras, în perioada septembrie 2023-octombrie 2023, dintr-un seif aflat în locuinţă, suma de bani pe care i-a jucat şi i-a pierdut la jocuri de noroc”, a precizat IPJ Hunedoara. Tânărul de 23 de ani este cercetat acum pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.Patru polițiști din Hunedoara reținuți 24 de ore pentru abuz în serviciu