Sorin Grindeanu

Despre Sorin Grindeanu nu se aude prea des în ultima vreme. Fost prim-ministru demis, actual ceva-pe-acolo pe la el prin județ, Sorin Grindeanu mai scrie din an în Paști pe Facebook, cu scopul de-a mai atrage puțin atenția asupra sa. Nu de alta, însă duse sunt vremurile în care făcea subiectul primei pagini a multor publicații centrale, fiind mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea și învățăcelul acestuia într-ale pescuitului.

Sorin Grindeanu: „Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați”

Nemulțumit de schimbarea din funcție a managerului Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, Voichița Lăzureanu, Grindeanu este de părere că Nelu Tătaru ar fi luat decizia greșită. Mai mult decât atât, acesta ne încearcă c-o glumiță copiată din altă glumiță, numindu-i pe cei din PNL „molima galbenă”.

„Voichița Lăzureanu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, a fost schimbată din funcție astăzi printr-un ordin al ministrului Nelu Tătaru. În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor și spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichița Lăzureanu este lipsa carnetului de partid. Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara a avut cel mai mare număr de vindecați, echipa condusă de Voichița Lăzureanu reușind performanțe deosebite, iar într-o țară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenței o reprezintă carnetul galben de partid. PS: Merită „salutați” și băieții deștepți din sănătate, în special cei din județul Timiș. Se știu ei…”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Citește și: Remus Pricopie acuză PNL că ar proceda ca Dragnea

#News