Popescu Piedone acuză anumite interese pentru desemnarea unui candidat al Coaliției la Primăria Capitalei

Potrivit lui Popescu Piedone, partidul de stânga nu este interesat de tergiversarea liderilor partidului de dreapta în alegerea candidatului

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone, care și-a anunțat duminică oficial candidatura la Primăria Capitalei din partea PUSL, critică în termeni plastici modul în care liderii PSD și PNL poartă negocierile în privința desemnării unui candidat care să concureze cu Nicușor Dan. Potrivit lui Popescu Piedone, în partidul care este considerat de dreapta sunt multe neînțelegeri privind desemnarea unui candidat, totul fiind atent supravegheat.

Popescu Piedone: Cu DREAPTA… poți păcăli fericirea ori îi poți oferi bomboana otrăvită propriului ego!

Potrivit lui Popescu Piedone, acesta ar fi motivul pentru care partidul de „STÂNGA nu prea vrea să știe cine? ce? unde? când? și… de ce? face DREAPTA”. Potrivit lui Popescu Piedone, partidul de stânga nu este interesat de dezinteresul manifestat de partidul de dreapta în desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei.

Popescu Piedone: Poveste de pe strada cu SENS UNIC

„Se zice că-n DREAPTA e harababura aia neomarxistă, cu genuri multe, utopică și progresistă, mutilată voit într-o eprubetă atent supravegheată! Cu DREAPTA… poți păcăli fericirea ori îi poți oferi bomboană otrăvită propriului ego! Poate că d-aia, dincolo de poze, de interese meschine și de public, STÂNGA nu prea vrea să știe cine? ce? unde? când? și… de ce? face DREAPTA tot ceea ce face Și totuși: când DREAPTA freacă mentă, pe STÂNGA o doare în cot! Epilog: Această poveste este bazată pe realitatea adevărată, de prezent… argumentată”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone, mesaj pentru locuitorii Sectorului 5: POVESTEA NOASTRĂ VA MERGE MAI DEPARTE CU PRIMARUL VLAD POPESCU PIEDONE!