Un tată și-a supus cele două fiice la chinuri oribile

El le-a violat pe cele două fiice minore

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Argeş a fost reţinut de către poliţişti. El este acuzat că şi-a violat fiicele de 13 şi 15 ani, iar pe cea mică a ţinut-o legată de pat cu un lanţ, potrivit ziare.com.

Victime ale comportamentului bărbatului sunt şi soţia şi cei doi copii mai mici, care erau bătuţi.

Cazul a intrat în atenţia Poliţiei după ce o rudă a familiei a reclamat violul asupra fetei celei mici. Dosarul care îl vizează pe bărbatul de 53 de ani, domiciliat în comuna Recea din judeţul Argeş, a fost deschis după ce joi, 16 noiembrie, o rudă a mers la Poliţie. Ea a reclamat că tatăl şi-a violat în repetate rânduri fiica de 13 ani. Poliţişti au identificat-o pe copilă, care a confirmat abuzul.

 Ea a povestit poliţiştilor că şi sora ei mai mare a fost violată, dar şi că tatăl ei a ţinut-o legată cu un lanţ de pat.

 „Au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care au preluat cercetările. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani, din Recea, şi-ar fi violat fiicele de 13 şi 15 ani. El şi-ar fi agresat fizic atât soţia, cât şi pe cei patru copii minori”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

 Surse judiciare au declarat că mama copiilor, şi ea victimă a violenţei bărbatului, nu a reclamat niciodată comportamentul bărbatului faţă de copiii săi. Cele două fete şi fraţii lor mai mici au fost preluaţi şi predaţi reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, în vederea instituţionalizării. Tatal a fost reţinut . El este acuzat de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor şi violenţă în familie. Descinderi ale procurorilor FBI în județele Argeș și Teleorman