Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a pus pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 18 iunie, a Consiliului General al Municipiului București o serie de proiecte extrem de importante ce vor fi supuse votului. Despre acestea va oferi detalii Primarul General, în deschiderea ședinței programată la ora 11:00.

Dintre proiectele de pe ordinea de zi amintitm: testarea extinsă pentru 3.000 de persoane, din anumite categorii profesionale, care intră în contact cu un mare număr de oameni; digitalizarea spitalelor administrate de ASSMB, precum și proiecte pentru copii; Muzeul Copiilor, un loc de învățare prin joc; proiectul Bebe de București (Centru de donații și voluntariat) și înființarea unui Centru educațional pentru copiii care provin din familii defavorizate. Alte două proiecte vizează măsuri pentru susținerea economiei în zona HORECA, respectiv scutirea de la plata taxei pentru utilizarea locurilor publice ca unități de alimentație publică și terase de vară, precum și măsuri pentru populație cum ar fi amenajarea zonei pietonale – „Promenadă cu Fântâni”, un spațiu recreativ cu muzică, teatru pentru copii, artiști plastici și mesteșugari, suveniruri din București, terase și rulote pentru alimentație publică.

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului General al Municipiului București poate fi vizualizată accesând linkul:

http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/ordinea_de_zi.php

Pentru a respecta prevederile Hotărârii Comitetului Naâional pentru Situaâii de Urgență nr. 30/16.06.2020, care interzice participarea la evenimente în spaâii închise, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 20 de persoane și cu respectarea regulilor de distanțare fizică, publicul și reprezentanții mass-media vor avea acces la lucrările sedinței online, pe site-ul www.pmb.ro, începând cu ora 11:00.

Citește și: Gabriela Firea nu uită vârstnicii din Capitală, în plină pandemie de COVID-19

HashtagNews.ro