DEMISIA Marcel Vela - USR

În contextul „frumoasei” întâmplări de ieri seară, cei de la USR îi cer demisia lui Marcel Vela. Aceștia sunt de părere că numai prin demisia acestuia se poate restabili încrederea în autorități, încredere ce a fost profund zdruncinată după anunțul pe care ministrul de Interne, Vela, l-a făcut în cursul serii trecute, potrivit căruia, ar urma să fie încheiat un acord între BOR și MAI. De altfel, mesajul ministrului a stârnit nenumărate controverse atât printre cetățeni, cât și printre politicienii din opoziție, ce au ținut să-și exprime părerea despre cele întâmplate.

În aceeași ordine de idei, președintele Klaus Iohannis a anunțat de curând că el nu are de gând să susțină o astfel de măsură, considerând decizia ministrului ca fiind una iresponsabilă în contextul pericolului actual de infectare cu noul coronavirus.

Mesajul postat de USR pe pagina de Facebook

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem.

Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine.

Sănătatea populației nu trebuie pusă în pericol din meschine calcule politice.

Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru țară, nu pentru scorul electoral”, se arată în postarea celor de la USR.

Citește și: Vlad Voiculescu: iubiți credincioși, stați acasă!

#News