Victor Ponta

Victor ponta „s-a decis”, după cum chiar el se exprimă într-un mesaj pe Facebook. Cu siguranță, atunci când ești unul dintre cei mai importanți oameni ai țării, conducător de mare partid-mare și Gică-Contra de tură, nu prea mai ai timp să-ți analizezi postările de pe Facebook și să constați că „m-am decis” este o exprimare ok doar în cazul în care te cheamă Viorica Dăncilă. Ori o fi vreo nouă modă printre foștii prim-miniștri? Dacă da, iertare că mi-a scăpat un așa amănunt împortant!

Cu toate că aș putea să-l cert la infinit pe Ponta pentru faptul că nu-i atent la felul în care scrie, de data aceasta nu CUM scrie e cel mai important lucru, ci mai de cu seamă CE scrie. Ce scrie Ponta? Păi, în opinia lui, discursul președintelui Iohannis ar fi pus piatra de căpătâi votului pro al acestuia prelungirii stării de urgență. Dacă e să mă întrebi pe mine, putea președintele Iohannis să orice în cursul zilei de astăzi. Decizia liderului PRO România era luată cu mult înaintea discursului.

Ponta: Voi vota împotriva prelungirii stării de urgență

„Eu, după ce l-am ascultat pe domnul Iohannis acum zece minute, m-am decis. Voi vota împotriva prelungirii stării de urgență și voi și justifica prin faptul că nu mai sunt de acord ca încă 30 de zile să dăm un bilet în alb și să stăm blocați și să nu știm ce se întâmplă economic”, a declarat Victor Ponta pentru DC NEWS.

Citește și: Războiul miniștrilor de Finanțe: Cîțu vs. Teodorovici

#News