serban nicolae
sursă foto: romaniacurata.ro

Șerban Nicolae e un tip destul de vocal. Îl știm de pe vremea când cei de la PSD erau la guvernare. Așa că orice declarație de genul ăsta, nu ne miră câtuși de puțin. Acesta nu face altceva decât să urmeze cursul firesc al lucrurilor, adică să facă ceea ce era obișnuit să facă încă de pe vremea când îl slujea pe Liviu Dragnea.

Astfel, într-o postare pe contul acestuia de socializare, Nicolae vorbește despre cum cei din PNL ar trebui anchetați pentru presupusele abuzuri pe care le comit în această perioadă. În opinia senatorului PSD, cei trimiși la muncă în Germania sunt carne de tun, în timp ce nemții stau și se protejează de pericolele noului coronavirus.

„Domnule Iohannis, domnule Orban, domnule Vela, ce înseamnă de fapt măsurile de carantină pentru români? Ce înseamnă restricţiile de circulaţie pentru economia românească? Ministrul federal al agriculturii din Germania salută venirea muncitorilor sezonieri din ţările sărace ale Europei şi anunţă că guvernul federal al Germaniei a găsit soluţia de echiliru pentru a salva şi recolta germană, dar pentru a păstra şi măsurile de protecţie sanitară pentru cetăţenii germani. Asta e valabil acolo, nu e valabil şi în România. Prin ordonanţe militare, neconstituţionale şi nelegale, după cum ştiţi foarte bine, şi unele dintre ele ridicol redactate, aţi instituit măsuri de carantină, aţi izolat Suceava, şi cu toate acestea sute de oameni au plecat din Suceava către Cluj pentru a pleca la muncă în Germania. Mii de români iau cu asalt aeroporturile pentru a pleca la muncă în vestul Europei, asta în plină pandemie, chiar dacă s-au dus în ţări considerate zone roşii de epidemie COVID-19. Cât va mai dura această bătaie de joc la adresa vieţii şi sănătăţii românilor şi distrugerea economiei româneşti? Treziţi-vă şi nu mai trimiteţi tot felul de agitaţi zgomotoşi să se mire feciorelnic, să pară suprinşi şi revoltaţi de măsurile pe care le luaţi împreună. Nu veţi scăpa. Veţi da socoteală împreună pentru toate aceste abuzuri, pentru că împreună sunteţi falşi, sunteţi incompeteţi, impostori şi iresponsabili. Aş vrea să mă fac bine înţeles. Încetaţi să vă mai bateţi joc de România şi de români”, declară Șerban Nicolae pe contul său de socializare.

Citește și: Mustața succesului, politica și masculinitatea feroce

#News