Angajații unei primării din Buzău, reținuți pentru gestionarea defectuoasă a deşeurilor şi a apelor uzate

Primarul, viceprimarul și angajatul primăriei au fost conduși la audieri

Primarul comunei buzoiene Cochirleanca, Nicolae Stancu, viceprimarul Dumitru Enache şi un angajat al primăriei dintr-o localitate din Buzău au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce în cursul dimineţii de joi au fost duşi la audieri, potrivit g4media.ro.

Este vorba de un caz privitor la gestionarea defectuoasă a deşeurilor şi a apelor uzate.

Poliţişţii au descins, joi dimineaţă în comuna Cochirleanca din judeţul Buzău. Oamenii legii au făcut percheziţii la sediul Primăriei, al societăţii de salubrizare a comunei dar şi la domiciliile primarului, viceprimarului şi aie unor angajaţi ai societăţilor subordonate. Cercetările au fost declanşate de către poliţişti şi procurori în baza unor reclamaţii făcute în urmă cu aproximativ un an.

Cele trei persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore

Astfel, în cursul zilei de vineri procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat să solicite instanţei adoptarea altor măsuri preventive. Nicolae Stancu este primar al comunei Cochirleanca din partea PNL, fiind la cel de al doilea mandat. El a fost desemnat să candideze pentru un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie 2024, din partea PSD.

Femeie din Ilfov cercetată penal pentru vânzarea a doi pui de câine