Daniel Florea
Daniel Florea

Dragi muritori de rând, vă rog să vă pregătiți! Dorința de a-l vedea pe marele Florea vi se va îndeplini! Așteptarea a luat sfârșit! Astfel, mâine vă puteți vedea idolul la față. Nu, nu în poze, că de-acolo îl știm. Se va pogorî printre noi într-un live în care chiar se va mișca și va vorbi! După patru ani în care n-a catadicsit să coboare din turnul de fildeș al Primăriei Sectorului 5 decât atunci când i-a convenit acestuia, „primarele” lasă de la el și ne oferă un cadou de mai-mai c-ai putea să juri c-a venit Crăciunul mai devreme.

Gospodinelor din Sectorul 5, mâine intră Florea online, așa că luați-vă pastila de AntiLeșinitiv preventiv!

Potrivit surselor, mâine se lasă cu ședințe pe Zoom, însă și cu o intervenție live pe care ați face bine să o popularizați! Nu le răpiți profesorilor și părinților o așa ocazie unică în viață, de a-l vedea pe vedea pe mult iubitul fiu al Sectorului 5. Nu de alta, dar există șanse mari ca în curând să piardă alegerile și apoi chiar nu se știe când și unde o să mai aveți ocazia să-l vedeți!

Încă un sfat, dacă tot suntem la capitolul acesta: să nu riscați să fiți singuri acasă în momentul în care veți interacționa online cu „domnul Primar”! Nu de alta, dar dacă leșinați de emoție, trebuie să fie cineva suficient de treaz care să sune la salvare.

„Bună ziua,
Vă informăm următoarele:
1.       La inițiativa Primarului Sectorului 5, mâine, 11.09.2020, în cursul după-amiezii, este programată ședința online în aplicația ZOOM, urmând a vă fi transmisă în timp util o invitație în acest sens.
2.       Până mâine, 11.09.2020, la ora 13.00, când va avea loc intervenția live, pe Facebook, a domnului Primar, cu privire la începutul anului școlar, vă rugăm să transmiteți o listă a problemelor cu care vă confruntați, fie pe pagina domnului Florea, fie pe adresa invatamant@sector5.ro. Totodată, vă adresăm rugămintea de a populariza emisiunea, astfel încât atât părinții copiilor, cât și personalul școlii să poată interacționa cu domnul Primar.”

Citește și: Palatul Cotroceni, înconjurat de mizeria lăsată în urmă de administrația lui Florea

#News