Cristian Popescu Piedone: Luminează-ne, Doamne, și ajută-ne să fim iar un popor unit și să ne fie bine!

Piedone a dezvăluit că s-a amărât și pâinea de pe masă, care are multă chimie în coajă decât faină

Femeie saraca
Femeie saraca sursa foto pag de FB Cristian Popescu Piedone

Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, a transmis un nou mesaj emoționant privitor la starea actuală a României. Într-o postare pe pagina de Facebook, Piedone acuză lipsa de implicare a partidelor politice, abandonul cu care se confruntă mediul rural precum și problemele cu care se confruntă sistemul medical sau educațional. Cristian Popescu Piedone este marcat de atmosfera mohorâtă a spitalelor, care în opinia sa oglindește suferința tăcută a pacienților precum și lipsa cadrelor medicale și a echipamentelor.

 Cristian Popescu Piedone: Pe stradă, în autobuz, în metrou, în tramvai e ca-n spitale: tristețe!

Primarul este impresionat de tristețea de pe fețele oamenilor cu care se întâlnește, fericirea românească rămânând doar în fotografiile concediilor de altădată. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, pentru milioane de români, acum, singura destinație de vacanță este casa. În opinia lui Cristian Popescu Piedone, pentru prea mulți, viața e ca un rebus cu erată pe verticală. ” Își duc traiul târâș, mereu și mereu pe orizontală! Națiunea este resemnată, decimată, bulversată!”, spune Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Protestele furate de politică parșivă au topit unitatea și febra unirii…De greață, puțini își mai strigă acum durerea în piață! Când se ridică Ion, se așează Gheorghe și tace! Iar asta le place peste măsură partidelor vândute și parveniților care vor românii slugi, cu pumnul în gură!

Cristian Popescu Piedone a dezvăluit și dificultățile legate de cumpărarea alimentelor sănătoase, subliniind prezența excesivă de chimicale în pâine și schimbările în calitatea altor produse alimentare. ” D-aia, probabil, ni s-a amărât și pâinea de pe masă! Are mai multă chimie în coajă decât faină. Laptele nu mai are în el lapte, din brânză a rămas doar culoarea, roșia n-are gust, carnea din hipermarket miroase a farmacie!”, a declarat Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone mărturisește emoționant că este” jale și chin în țărișoară”. Piedone spune că satul e tot mai gol și tot mai plâns”

Cristian Popescu Piedone : Doliul s-a agățat de porțile bătrâne, apă e sălcie în fântâni, păianjenii păzesc vechile case părinteșți. Islazurile au rămas fără mugete, ulițele fără tineri, școlile fără copii, iar clopotele au amuțit în biserici…

Cristian Popescu Piedone avertizează că educația nu mai asigură garantarea unei vieți bune, subliniind că speranța și unitatea sunt esențiale pentru a construi o societate mai bună. „Acum, nu prea ai parte dacă în viață ai doar carte! Eminescu, Creangă și Rebreanu au astăzi preț mult mai mic ca banul! Unu și cu unu… deseori nu mai fac doi. La fel cum speranța nu mai este demult trează în noi! Pribegia nu mai e miraj, ci țelul fixat în școala românească! Ca să trăiești mai bine, ți se spune: – Absolvi și fugi să te speteșți pe bani pentru străini!”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Asta-i cardiograma țărișoarei noastre sfinte, oameni buni! Asta-i radiografia națiunii noastre! Și e păcat…

Potrivit lui Piedone, este păcat de pâinea cea amară mâncată de străbuni, să facă aici o țară, este păcat că n-am mai invitat demult Speranța la o vorbă bună în casă noastră!. ” Este păcat că ne-am obișnuit să ținem Fericirea dincolo de poartă! Este păcat că am uitat să privim cerul! Este păcat că am uitat să fim NOI…Pentru că mâine să fie aici un popor și un proiect clar de mare țară, nu doar o altă zi monotonă în calendar, ajunge doar voința! „, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: D-aia cred c-a venit vremea să strigăm așa cum a murmurat și a strigat cândva o națiune: „- Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! „

” Ridică-ne, Doamne! Arată-ne, Doamne, că mai avem în suflete și-n sevă și Demnitate și Onoare și Curaj! Luminează-ne, Doamne, și ajută-ne să fim iar un popor unit și să ne fie bine!”, este mesajul lui Cristian Victor Popescu Piedone, Președintele Executiv al PUSL. Cristian Popescu Piedone: Sper ca anul 2024 sa fie ANUL împăcării și-al împăcărilor, al prieteniilor drepte și-al speranței că… IMPOSIBILUL POATE DEVENI POSIBIL!