Cristian Popescu Piedone, alături de candidații PUSL la primăriile Constanța și Tuzla

Prezent la Constanța, Cristian Popescu Piedone le-a spus constănțenilor să iasă la vot și să îl voteze pe Gihan Eserghep pentru că "este bun".

 Cristian Popescu Piedone împreună cu membri ai conducerii centrale a PUSL au vizitat câteva filiale ale partidului din județului Constanța, participând la prezentarea candidaților pentru primăriile Constanța și Tuzla.

Turul de forță a debutat în comuna Tuzla, unde la Centrul pentru tineret, a avut loc prezentarea candidatului PUSL ,Gheorghe Nebunu, pentru funcția de primar al localității. 

„Mă bucur nespus că sunt aici. Se întâmplă ca atunci când trebuie să vorbești de pe scenă să ai emoții. Nu ai emoții decât dacă ești ancorat în realitate. Astăzi mi-am sunat colegii și le-am spus să mă ia de pe drum că era să nu mai ajung la Tuzla pentru că am rămas în pană. Dumnezeu m-a ajutat să ajung în cele din urmă. Doctrina noastră este a dăruirii fără să îți cer atunci când ai nevoie. Nu avem o doctrină a certurilor. Datorită doctrinei noastre nu ar mai există hoții și mincinoși. Aici la Tuzla e nevoie să fim împreună. Candidatul vostru este un om care sfințește locul. Trebuie să facem ceva pentru Tuzla. V-am adus un tânăr la suflet și la chip că împreună cu dumneavoastră să schimbăm Tuzla. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat avocat Daniel Ionașcu.

Cristian Popescu Piedone: Sunt astăzi aici pentru a da încredere și demnitate celor care înseamnă PUSL în Tuzla

Și Cristian Popescu Piedone le-a spus celor prezenți în sală de ce ar trebui să îl voteze pe Gheorghe Nebunu. „Mă bucur că mă aflu printre voi. Deschideți seara televizorul și constatați ce bine se trăiește în România. Ei sunt într-o lume virtuală. Când aveam 220 de kg spuneam că datorită greutății mele forța gravitațională mă menține cu picioarele pe pământ. Altora li s-a umflat capul și au rămas cu el în nori. Sunt astăzi aici pentru a da încredere și demnitate celor care înseamnă PUSL în Tuzla. Se zice că suntem un popor de mămăligari. Astăzi constat că sunt voci care vorbesc toate colțurile. Dar când trebuie să fim Uniți, doar cârcotim. După 30 de ani de vrăjeală nu ne mai poate minți nimeni. Majoritatea românilor trăiesc în sărăcie. La o populație a orașului Tuzla de 6200 de locuitori, sunt aproape 400 aici în sală. Candidatul de la Tuzla trebuie să motiveze acești oameni să îl voteze. Gheorghe Nebunu are de toate. Are o carieră și un business și poate fi considerat nebun că a intrat în politică. Dar intră cu dorința de a schimba ceva.”

Evenimentul central al vizitei l-a constituit prezentarea în municipiul Constanța, Complexul Melody Mamaia, a candidatului PUSL, Gihan Eserghep, pentru funcția de primar al municipiului.

Cristian Popescu Piedone a ajuns la evenimentul de la Complexul Melody cu o mătură pentru a face simbolic curat. Alături de Cristian Popescu Piedone a fost deputatul Grațiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului si avocatul Daniel Ionașcu.

“Dacă această seară rămâne cu acest gând e suficient – niciodată nu am putut singur nimic! Împreună putem să ne mișcăm țara” , a declarat președintele Consiliului Național al PUSL, avocat Daniel Ionașcu. 

-“Ați venit să ne cunoașteți, pe noi cei care conducem PUSL, dar nu în ultimul rând pe cei care sunt aici, pe Florentin Chiforeanu – președintele PUSL Constanța și pe Gihan Eserghep – candidatul la primăria Constanța. Grațiela a spus că oamenii care au înființat partidul și-a dorit să adune oameni care vor să facă o schimbare“, a precizat Grațiela Gavrilescu. 

Cristian Popescu Piedone i-a dat matura și fărașul lui Gihan Eserghep pentru a avea primele arme la Constanța, oferindu-i și o pilă cu care i-a zis că ar trebui să și-o dea pe limbă înainte să vorbească cu oamenii pentru a discuta direct cu oamenii. 

„Nu are nimeni în dotarea lor pepinieră. Cui îi dăm viitorul orașului? Nu avem pepinieră de partid. S-au transformat toți din partidele mari în nuci, iar sub nuci nu cresc decât nuci” a mai spus Piedone

Cristian Popescu Piedone i-a mai dat și o pereche de mănuși, pentru a le arunca pe jos ca să meargă cu mâinile curate.  „Piedone este lângă tine și va rămâne lângă tine! Mătura să îți fie căpătâi alături de făraș și pil㔓, i-a transmis Piedone lui Eserghep.

 Piedone le-a mai spus constănțenilor să iasă la vot și să nu stea acasă și să îl voteze pe Gihan pentru că „este bun”.

 Gihan Eserghep a spus că este timpul să intre în teren și să nu mai stea deoparte.

 „Apariția unui copil a dezvoltat instincte paterne. Îmi doresc ca acest copil să rămână în orașul Constanța. Nu avem niciun parc industrial și nimic atractiv pentru locuri de muncă pentru tineri. Udăm cu cisterna manual în loc să avem un sistem de irigații automat. Este bătaie de joc ce este pe stradă!“ a spus Eserghep.  Cristian Popescu Piedone s-a rugat la slujba ținută pentru prăznuirea Sfântului Părinte Nectarie de la Eghina: „Sfinte părinte făcător de minuni, fă pace între oameni, fă pace pe Pământ”