Rareș Bogdan

Rareș Bogdan anunță controale

Întocmai declarațiilor lui Rareș Bogdan, se pare că România nu ar fi, în realitate dispusă să trimită oameni la muncă în Germania. După recentul scandal de pe aeroportul din Cluj, unde peste 1.500 de oameni s-au îngrămădit pentru a merge la muncă în afară, Rareș Bogdan anunță înăspriri ale controalelor, aruncând pisica pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii. Mai pe larg, acesta anunță faptul că Alexandru va efectua controale stricte pentru a verifica respectarea condițiilor firmelor care intermediază forța de muncă destinată țărilor ca Germania.

„Faptul că Germania își trimite sparaghelul pe câmp nu e problema mea. Noi nu putem să le trimitem imediat oameni în plină pandemie. Dacă pe mine ca muncitor român a ajuns să mă intereseze ca face sparanghelul e foarte grav. E pandemie la nivel european, nimeni nu are dreptul să pună în pericol starea de sănătate a muncitorilor români. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face verificări stricte pentru a vedea dacă firmele care duc oameni la muncă respectă condițiile”, a declarat Rareș Bogdan.

Acum, dacă este să privim situația strict obiectiv, cum în România totul este paralizat din punct de vedere economic, ne este foarte greu să-i condamnăm pe cei ce-și doresc să se ducă la muncă în afară, cu pandemie sau nu. Iarăși, vorbim despre o situație cu două variante bune, și niciuna pe deplin perfectă.

Citește și: Rareș Bogdan, în dezacord cu Orban: România, furnizor de sclavi pentru Europa

#News