Cristian Popescu Piedone a luat Piatra Neamț la pas împreună cu umaniștii nemțeni care și-au propus să facă imposibilul posibil și-n municipiul lor

Cristian Popescu Piedone îl recomandă, cu responsabilitate, pe Amedeo, care are 30 de ani de experiență în administrația locală, iar comunitatea nemțeană îl cunoaște prea bine

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone , Piatra Neamt

Cristian Popescu Piedone, președintele executiv al PUSL, a profitat de week-end și a onorat invitația amicilor de partid din Neamț.

Cristian Popescu Piedone: Glasul pământului ne trage, deseori, la vatra părintească…

În calitate de președinte de partid, Cristian Popescu Piedone se simte dator moral față de români și de colegii lui care muncesc cu sudoare în filiale ca să găsească rețete de trai mai bun pentru cetățeni. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, acesta trebuie să fie unicul țel al politicianului cu funcție și fără funcție, și anume să fie mereu și mereu în slujba cetățeanului.

Cristian Popescu Piedone: Am poposit sub Pietricica, m-am întâlnit cu Grațiela, buna mea prietenă și colegă, și-am luat Piatra Neamț la pas alături de amicul Amedeo și de brigada sa de umaniști nemțeni care și-au propus să facă imposibilul, posibil și-n municipiul lor.

” Și, sincer, vor avea mult de muncă în Piatra Neamț… Că orașul acesta cu mult potențial… e trist. Pare necăjit, ca mulți dintre oamenii săi… Peisajul și atmosfera se pot schimba însă dacă oamenii locului se unesc în priorități și aleg să-și trimită în fruntea comunității un gospodar real, dispus să muncească permanent în slujba lor și-a orașului acesta cu mult, mult potențial”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone. Umaniștii îl recomandă, cu responsabilitate, pe Amedeo, care are 30 de ani de experiență în administrația locală, iar comunitatea nemțeană îl cunoaște prea bine.

Cristian Popescu Piedone: La epilog însă, dragi nemțeni, vreau să vă împărtășesc o mare bucurie: mi-am cumpărat râșcovi proaspeți din piață și… i-am preparat după rețetele care mi-au răsfățat copilăria trăită sub munte, la Farcașa, în scumpul și sfântul meu sat Stejaru.

Cristian Popescu Piedone are și o rugăminte către românii buni, pe care îi roagă să facă împreună imposibilul, posibil, aici, în țara lor dragă. ” Cu respect și cu prețuire, Cristian Victor Piedone Popescu, alături de prietenii și amicii săi Grațiela Gavrilescu, Laurențiu „Amedeo” Dulamă și toți umaniștii convinși că românii merită o viață bună… aici, în România noastră sfântă!”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.