Răzvan Cuc

Fostul ministru PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc mai răsare din când în când din găoace, ca nu cumva să ne întrebăm noi: „unde se duc miniștrii demiși, atunci când se duc?”. Să observăm că mai există și ei pe lumea asta, chiar dacă niște unii răi de la PNL i-au tras pe tușă. Astfel, în nevoia sa de atenție, Răzvan Cuc trage un semnal de alarmă (cu emfază pe cuvântul alarmă).

Vrând să-și spele imaginea pătată de procesul pierdut de țara noastră, în urma căruia trebuie cu toții să plătim 50 milioane de euro unui contructor al cărui contract l-a reziliat chiar fostul ministru Cuc, acesta vine să ne explice că de fapt vina nu-i a lui, ci a unei comisii. Din nou, convenabil!

„In Romania, de obicei firmele straine au facut un obicei care s-a impamantenit, fac claim-uri, tot felul de revendicari la Curtea de la Paris. Intr-adevar, aceasta firma care lucra pe Lotul 2 avea mai multe revendicari, sume cerute in 2013-2016. In 2017 s-a reziliat partial contractul, dar nu de ministrul Cuc, ci de o comisie. Firma nu executa se lucrarile dar cerea bani suplimentari, or asemenea smecherii nu putem sa le toleram. Sentinta nu este definitiva, mare atentie (…) Romania are la Curtea de Arbitraj nenumarate decizii in disputa, care insumeaza 1 miliard de euro”, a declarat Răzvan Cuc la Antena 3.

Citește și: USR se ceartă cu PNL prin Claudiu Năsui

#News