Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone pag de FB

Primarul Cristian Popescu Piedone a ținut să le ofere doamnelor și domnișoarelor o floare cu ocazia zilei de 8 Martie. Edilul Sectorului 5 a fost însoțit de fiul lui, Vlad Popescu Piedone, care a dorit să facă un gest frumos față de reprezentantele sexului frumos.

Cristian Popescu Piedone: De ziua dumneavoastră, onorată doamnă, de ziua dumneavoastră, stimată domnișoară, seniorul PIEDONE vă oferă o poiană de flori și un munte de recunoștință!

Popescu Piedone a anunțat, astăzi, în zi sfântă a lui Mărțișor, că predă ștafeta comunității fiului lui, lui Piedone junior. Vlad Popescu Piedone va candida la Primăria Sectorului 5 din partea PUSL, pentru a continua proiectele începute de tatăl lui.

„Născut din sângele meu, Vlad Popescu Piedone are educația și setea de succes, orgoliul și spiritul de luptă atât de necesare tuturor reușitelor vieții”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Potrivit edilul Sectorului 5, cu încrederea și cu sprijinul locuitorilor Sectorului 5, cu sfaturile și cu sprijinul lui necondiționat , VLAD POPESCU PIEDONE va duce povestea mai departe și va FACE IMPOSIBILUL POSIBIL în Sectorul 5!

Popescu Piedone declară război tuturor celor care se prefac că iubesc Bucureștiul