Altercație între două adolescente, cauzată de o cerere de prietenie pe Facebook

Una dintre fete a fost atinsă cu o ţigară aprinsă în zona frunţii

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un nou conflict între adolescente a avut loc în municipiul Hunedoara, din cauza unei cereri de prietenie pe o reţea de socializare. Una dintre fete a fost atinsă cu o ţigară aprinsă în zona frunţii, potrivit stiripesurse.ro.

Neînţelegerea între fete ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe care fata de 12 ani ar fi dat-o prietenului uneia dintre celelalte două fete.

„În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat poliţiştii unei patrule de poliţe locală care au sesizat faptul că, în data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informaţi cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercaţie între copii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuţie în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o ţigară aprinsă în zona frunţii”, a transmis IPJ Hunedoara. 

Patrula de poliţie locală a dus cele trei minore la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor. „În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi a luării măsurilor legale”, au mai precizat oamenii legii. Se modifică numărul maxim de elevi într-o clasă de liceu