Călin Popescu Tariceanu
Călin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu critică traseismul dinspre orice partid către PNL, sugerând că atunci când liberalii au declarat că „au ferecat porțile Brătienilor”, ar fi mințit. De altfel, această declarație este susținută de un document apărut recent în presă (pe care îl puteți găsi la sfârșitul articolului). Potrivit acelui document, aproximativ 100 de primari și-ar fi mutat tabăra la PNL de curând, cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie.

Călin Popescu Tăriceanu numărăr 100 de primari trecuți la PNL

„Da, acesta este PNL-ul de azi! Pe față trâmbițează că au ferecat porțile partidului Brătienilor pentru orice ales ALDE și PSD, iar prin spate fură tot ce se poate. 15% dintre candidații de pe listele PNL sunt traseiști politici, cei mai mulți de la ALDE și PSD! Peste 100 de primari ALDE și 1000 de consilieri locali au fost racolați de PNL! Sigur, vina este și a noastră care am lăsat loc pe listele noastre pentru prea mulți fripturiști, dar ipocrizia noilor PNL-iști bate chiar și naivitatea noastră!”, scria Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook, ieri.

Lista completă a traseiștilor, pe județe și partide, care au migrat anul acesta la PNL o puteți citi accesând acest link.

Citește și: Daniel Dăianu avertizează: criza economică va continua și în 2021

#News