Popescu Piedone: De 30 de ani, fac politică exclusiv în interesul oamenilor care m-au ales să-i reprezint cu toate ale lor de acasă!

Piedone a dezvăluit că de 30 de ani, își ia energia din oameni, lucru care îi enervează teribil pe neoameni.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone își exprimă recunoștință, într-o postare pe pagina de Facebook, față de oamenii care îi sunt alături de 30 de ani. Edilul Sectorului 5 se descrie ca fiind doar un om iubit de oameni, hărțuit și pedepsit de neoameni. Potrivit lui Piedone, de 30 de ani încoace, muncește pentru oamenii în care se regăseste, pentru oamenii care îl iubesc, pentru oamenii care îl plătesc.

Cristian Popescu Piedone: De 30 de ani, sunt ca un lup singuratic, mereu preocupat să-și protejeze haita de vulpile viclene, de trântori și de zmei

Piedone a dezvăluit că de 30 de ani, își ia energia din oameni, lucru care îi enervează teribil pe neoameni.

Piedone: De 30 de ani, fac politică exclusiv în interesul oamenilor care m-au ales să-i reprezint cu toate ale lor de acasă! De 30 de ani… fug să evit politica făcută strict pentru neoameni!

” De 30 de ani, mereu și mereu… sunt ghimpele din coasta hienelor plătite să muște din oameni! De 30 de ani… așa sunt eu: un om pentru oameni, hulit și lovit mereu de neoameni! De 30 de ani, am însă lângă mine ceea ce n-or să aibă ei niciodată: OAMENI! Vorba maestrului Minulescu: “Ei mă urăsc că nu-s ca ei, eu îi iubesc că nu-s ca mine”! Cu respect și cu încredere în oameni, Piedone!”, este mesajul postat de Popescu Piedone.

Popescu Piedone, mesaj pentru Coaliție: A VENIT VREMEA SĂ VĂ STING LUMINA!