C. P. Tăriceanu

Tensiuni majorare în filiala ALDE București, condusă de Andrei Gerea. Acesta i-a cerut nici mai mult nici mai puțin, joi, demisia liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Solicitarea lui Gerea nu a rămas fără replică. Preşedintele Sectorului 6 ALDE l-a criticat puternic pe Gerea, după atacul acestuia la Tăriceanu.

Tensiuni între Andrei Gerea și Bogdan Trifan

Andrei Gerea, preşedintele ALDE Bucureşti, i-a cerut joi demisia lui Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE, Călin Popescu Tariceanu ,are simpatizanți chiar în organizația ALDE condusă de Andrei Gerea. Astfel, Bogdan Trifan, preşedintele ALDE Sector 6, îi transmite lui Gerea că ar trebui să fie mai ocupat de pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

„Am văzut că dl Andrei Gerea s-a aventurat astăzi într-un război declarativ la adresa președintelui ALDE, în loc să fie mai degrabă preocupat de pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

CITEȘTE ȘI Tensiuni la Londra politia separa-grupurile-pro-si-anti-brexit-

Mai avem câteva săptămâni până la startul campaniei electorale, iar dl Gerea (cel care are titulatura de președinte al ALDE București) încearcă prin tot felul de declarații, care nu au nicio legătură cu punctul de vedere al filialei București, să provoace tot felul de diversiune”, spune Bogdan Trifan

„Nu vrem spectacol politic”

Filiala ALDE Sector 6 susține că nu este de acord cu spectacolul politic pe care Gerea îl face în aceste zile și respinge categoric afirmațiile făcute de acesta în spațiul public.

„Dl Gerea ar trebui să fie mai concentrat pe campania electorală și pregătirea filialei București, și mai puțin pe jocuri politice personale, care nu fac decât să afecteze ALDE”, afirmă președinta ALDE Sector 6, Bogdan Trifan.

CITEȘTE ȘI Noi tensiuni in USR , acuzatii impotriva lui -Barna/

Vicepreședinte ALDE Andrei Gerea a declarat joi că demisia lui Tăriceanu de la vârful partidului ar fi binevenită. El a adăugat că liderul ALDE a pierdut sprijinul multor membrii cu vechime în partid. #News