Emil Boc
Emil Boc

Emil Boc a votat, a făcut declarații despre vaccin și a citat din Petre Țuțea. Adeptul 3 în 1, dar și adeptul transparenței, primarul Clujului a uitat pentru o secundă de alegeri și a insistat pe pandemie, declarând că se va vaccina public, dacă acest lucru va fi posibil.

Emil Boc este de părere că județul Cluj se află în trend descendent privind răspândirea coronavirusului, iar vaccinarea anti-COVID-19 va ajuta ca „viața noastră să se apropie de normalitate” în anul următor.

Emil Boc se va vaccina public anti-COVID19. „Îi invit pe toți să o facă”

”Suntem în trend descendent începând de ieri. De asemenea sunt convins că apariția vaccinului va ajuta și mai mult ca viața noastră să se apropie de normalitate anul viitor. Personal susțin vaccinul, mă voi vaccina public dacă va fi posibil. Îi invit pe toți să o facă, știu că nu este obligatoriu, dar sunt convins că este cel mai bun mijloc prin care putem ajuta societatea, oamenii, tot sistemul nostru medical să funcționeze bine, iar noi să ne apropiem de normalitate”, a susținut Emil Boc.

”Sunt convins că apariția vaccinului va ajuta și mai mult ca viața noastră să se apropie de normalitate. Personal susțin vaccinul. Mă voi vaccina public dacă va fi posibil. Invit pe toți să o facă. Mă vaccinez în primul rând pentru că am încredere în experți. Am încredere în Uniunea Europeană. Acest vaccin este validat de Uniunea Europeană, iar Uniunea Europeană nu validează orice și oriunde și oricând. De aceea s-a așteptat atât, ca să fim în siguranță”, a declarat primarul.

După vot, Emil Boc a CITAT din Petre Țuțea și a anunțat că se va vaccina PUBLIC împotriva COVID -19

Într-o notă la fel de transparentă, edilul a decis să încheie declarația din data de 6 decembrie cu o parafrazare din Petre Țuțea: „Am votat cu mâna dreaptă, cu mâna stângă nici cruce nu pot să îți faci, darămite să dezvolți o țară”.

Citește și: Prezența la vot la ora 12.00 a fost de 10,69%

#News