Cozmin Gușă - foto Realitatea.net

Într-un exces de majuscule, dar și de zel, Cozmin Gușă îl critică nevoie-mare pe Ludovic Orban, în dulcele stil clasic. În opinia lui Gușă, Orban ar fi chiar un pic mai rău chiar și decât Liviu Dragnea, cel detestat de-o țară întreagă, liderul liberal reușind să creeze impresia unui partid corupt și, după cum sugerează „fostul” mogul de televiziune, necalificat pentru a guverna.

Pentru un plus de credibilitate, Cozmin Gușă își structurează postarea în 5 concluzii „tari”, unde explică cu aplomb de ce e Ludovic Orban corupt.

„Ăsta da eșec, LuCOVIDE: ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ MAI CORUPȚI DECÂT GUVERNĂRILE PSDragnea! 5 concluzii.

CURS a publicat datele primului sondaj post-pandemie, realizat prin interviuri față-n-față, deci cu un grad de acuratete si precizie superior. 5 concluzii tari:

1. Majoritatea romanilor consideră că guvernul liberal este mai corupt decat precedentele guvernari ale PSDragnea, si mai grav, o largă majoritate dintre aceștia sunt convinși că PNL NU ARE OAMENI COMPETENȚI CARE POT GESTIONA CRIZA ECONOMICĂ; pe românește, LuCOVID a depășit-o si pe Veorica in topul rusșinos al neîncrederii și incompetenței, si-asta doar în cca 6 luni.

2. PNL este considerat INCAPABIL SĂ:

AJUTE FIRMELE ROMÂNEȘTI

REDUCĂ ȘOMAJUL

GESTIONEZE UN NOU VAL DE PANDEMIE

REZOLVE CRIZA INVĂȚĂMÂNTULUI ROMÂNESC

GESTIONEZE CRIZA ECONOMICĂ

SPRIJINE ROMÂNII AFECTAȚI DE CRIZA CORONAVIRUS;

Tradus in mod concis, ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ “BUNI DE NIMIC!”, LuCOVIDE!

3. Aceste concluzii ne zic în plus că MILUIREA PRESEI a fost o operațiune cvasi-inutilă, bună doar pentru edulcorarea șocului privitului zilnic în oglindă al echipei KlauSILĂ-LuCOVID; și ne mai dau perspectiva sumbră a scăderii accentuate a credibilității mass-media, care nu poate bate PERCEPȚIA REALITĂȚII SUMBRE, în ciuda eforturilor penibile de PR PLĂTIT DIN BANI PUBLICI; SI-ASTA-I FOARTE GRAV!”, spune acesta.

Gușă, despre Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu: „cavaleri ai neputinței”

4. Sondajul are concluzii devastatoare si pentru OPOZIȚIA “PSD-PRO-ALDE”, condusă de către cei „3 CAVALERI AI NEPUTINȚEI (Marcel, Victor si Calin): doar 25% dintre români i-ar mandata să formeze un nou guvern în locul guvernului liberal, adică o susținere la cca jumătate din reprezentarea parlamentară pe care o au acum; de fapt, li se OFERĂ DIN PARTEA PUBLICULUI ETICHETA DE „EXPIRAȚI”! (alt guvern liberal ne-LuCOVID are 17% sustinere, tehnocrati 16%, uniune națională 12%)

5. Tabloul sondajului descrie imaginea unei CRIZE POLITICE SISTEMICE MAJORE! Devine limpede deci, atât nevoia de ALTERNATIVĂ IN INTERIORUL FIECĂRUI PARTID (ce-ar putea reșapa structurile, respectiv cosmetiza imaginea), CÂT ȘI NEVOIA DE UNA-DOUA MISCĂRI POLITICE NOI CARE SĂ POATĂ PRELUA PUBLICUL DEZAMĂGIT ȘI NEMULȚUMIT; daaar, pentru că asta nu prea se poate intampla in conditiile IMPUSE DRACONIC AZI DE CĂTRE “MÂNA NEVĂZUTĂ”, să ne așteptăm deci la o competiție electorală de tip „BĂLĂCEALĂ IN NOROI”, cu lovituri dure aplicate „pe NV” …

Și-asta, pentru că doar atât mai merităm în condițiile clare ale lipsei de civism care ne domină plenar!”, scrie Cozmin Gușă, pe Facebook.

Citește și: Masca rămâne obligatorie, atât timp cât va fi necesar

#News