Aeronavă Wizz Air, aterizare urgentă pe aeroportul din Cluj- Napoca

Decizia a fost luată în urma conflictului dintre trei pasageri

Wizz Air
Wizz Air

Un incident violent a avut loc într-un avion al companiei Wizz Air când trei pasageri străini s-au luat la bătaie în timpul zborului, potrivit ziare.com.

Avionul care zbura de la Memmingen, Germania, spre Kutaisi, în Georgia a fost nevoit să aterizeze de urgentă pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza conflictului dintre cei trei pasageri.

În conflictul violent au fost implicați trei pasageri străini, unul fiind din Belarus și doi din Georgia. Cearta a pornit în timpul zborului, cel mai probabil din cauza consumului de alcool. Scandalul a început după ce unul din pasagerii georgieni l-a lovit cu telefonul pe conpatriotul său. Incidentul a luat amploare și a fost necesară intervenția echipajului avionului, care a cerut aterizarea de urgență a aeronavei pentru ca pacientul rănit să primească îngrijiri medicale.

Imediat după ce au coborât din avion cei trei bărbați, procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj au preluat cazul pentru investigații ulterioare.

Pasagerii din Georgia își vor continua zborul cu alt avion spre Kutaisi, iar pasagerul din Belarus se va întoarce în Memmingen. Nu s-a dispus arestarea celor trei pentru că nu au pus în pericol siguranța celorlalți pasageri sau a echipajului. După coborârea celor trei scandalagii, aeronava și-a reluat zborul către destinație. Romsilva va planta anul acesta 26 de milioane de puieți