Primarul Cristian Popescu Piedone a luat noi măsuri pentru siguranța locuitorilor sectorului 5

Este vorba despre creșterea numărului polițiștilor comunitari din teren și a flotei de mașini a Poliției Locale

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB Cristian Popescu Piedone

 Primăria Sectorului 5 condusă de Cristian Popescu Piedone pune mereu siguranța cetățenilor în fruntea priorităților, luând o serie de măsuri în acest scop. Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, cele 6 mașinile electrice cumpărate nu sunt poluante, fiind făcute astfel și economii la bugetul local, deoarece au fost cumpărate prin Programul Rabla PLUS .

Mașinile vor fi folosite de serviciul de intervenție rapidă, de serviciul circulație, serviciul de ordine publică, serviciul inspecție și control general, serviciul de protecție a mediului , serviciul disciplină în construcții. Mașinile au o autonomie de 400 km.

Cristian Popescu Piedone: Sporim numărul polițiștilor comunitari din teren și creștem flota de mașini a Poliției Locale!

Potrivit edilului Sectorului 5, pentru sănătatea comunității și bucuria naturii, administrația sectorului a cumpărat șase NOI MAȘINI, DE SERVICIU, ELECTRICE. Cristian Popescu Piedone a declarat că achiziția a fost posibilă prin intermediul programului Rabla Plus, derulat de către Administrația Fondului de Mediu.

” Așa că, din punct de vedere financiar, pot spune că am cumpărat fiecare mașină la jumătate de preț! Tocmai de aceea, la anul vom încerca să mai cumpărăm câteva! Continuăm să facem imposibilul POSIBIL . Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul transmis de către primarul Piedone. Cristian Popescu Piedone a gătit de 1 Decembrie fasole cu cârnați celor 120 de bătrâni de la căminul Stejarul