Gabriela Firea: România se confruntă cu probleme în ceea ce privește egalitatea de șanse și din acest motiv am lansat la începutul lunii martie „Manifest pentru drepturile femeilor”

Ministrul Familiei s-a întâlnit cu Victor Chirilă, ambasadorul Republicii Moldova în România.

gabriela firea
gabriela firea

Gabriela Firea a avut o întâlnire de lucru cu Victor Chirilă, ambasadorul Republicii Moldova în România. Ministrul Familiei a răspuns cu drag invitației de a coopera cu fratii si vecinii noștri de peste Prut în domeniile familie, copii, tineret, egalitate de șanse. Gabriela Firea a avut deja primele discuții despre proiectele derulate în România și care pot fi aplicate și în Republica Moldova. În plus, chiar de săptămâna viitoarea, vor avea loc primele discuții în grupul de lucru din care vor face parte reprezentanți ai ministerului, ai Autorității Naționale Pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și ai Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați.

Gabriela Firea :România se confruntă cu probleme în ceea ce privește egalitatea de șanse și din acest motiv am lansat la începutul lunii martie „Manifest pentru drepturile femeilor”, un document cu opt puncte esențiale pentru toate doamnele din România.


Excelența Sa ambasadorul Victor Chirilă și-a manifestat interesul pentru implementarea Convenției de la Istanbul. „De asemenea, am prezentat și Pachetul legislativ pentru creșterea natalității și susținerea familiilor la care lucrăm împreună cu specialiștii Ministerului de Finanțe și ai Ministerului Muncii. În plus, am discutat și despre măsurile importante pe care le-am luat în ultimul an pentru copiii aflați în grija statului român, dar și pentru tineri. Vom colabora cu Ambasada Republicii Moldova, cu toate autoritățile moldovene, pentru a oferi tot sprijinul și informațiile necesare implementării peste Prut a unor proiecte de succes din România”, a declarat Gabriela Firea.

Radarele vor trebui amplasate doar în locuri vizibile