Șofer din Brașov arestat după ce a fost prins drogat și cu droguri în mașină

Tânărul avea permisul suspendat de luna trecută

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit g4media.ro.

El a fost oprit de poliţiştii rutieri din Braşov pentru că circula cu viteză mare şe şoseaua de centură a municipiului. În maşina bărbatului au fost descoperite mai multe tipuri de risc şi mare risc.

Poliţiştii au constatat că el era drogat şi avea permisul suspendat, de luna trecută, tot pentru că a urcat drogat la volan. „La data de 2 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Centura Braşovului – V01K, dinspre Predeal spre Sibiu, cu o viteză peste limita legală.

În timpul controlului efectuat, poliţiştii au constat că tânărul care se afla la volan, în vârstă de 26 de ani, prezenta indicii ale consumului de substanţe interzise, motiv pentru care l-au testat din punct de vedere al consumului.

Rezultatul a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive în organism. De asemenea, după ce au efectuat verificări cu privire la legalitatea documentelor, poliţiştii au constat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat din luna ianuarie a.c., pentru fapte similare, fiind şi anterior depistat la volan sub influenţa substanţelor interzise”, informează oficialii Poliţiei Judeţene Braşov.

Poliţiştii rutieri au controlat şi interiorul autoturismului, unde, au găsit, pe bancheta din spate, într-o geantă, aproximativ 43 grame de canabis. 33 de comprimate de ecstasy, 5,44 grame fragmente de comprimat ecstasy şi 3 grame pulbere care conţine 4-MMC, drog de mare risc.

În urma descoperirii drogurilor, au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov. Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar sâmbătă Tribunalul Braşov, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. 19 kilograme de bijuterii, oprite la intrarea în ţară, la Aeroportul Henri Coandă