Trenul București-Budapesta a înregistrat o întârziere de peste 6 ore

Trenul a rămas în câmp, noaptea, mai mult de șase ore după defectarea locomotivei.

Trenul Interregio IR 472 București – Budapesta a rămas blocat în câmp, noaptea, mai mult de șase ore după defectarea locomotivei. CFR a anunțat că motivele întârzierilor sunt investigate și le-a cerut scuze călătorilor, potrivit ziare.com.

Mai mulți pasageri ai trenului IR 472 București-Budapesta, plecat din București luni seara la ora 18.25 și defectat în zona localității Sercaia, județul Brașov, au reclamat că au fost lăsați să aștepte ore întregi fără să li se ofere explicații privind motivele întârzierii și durata oprii.

CFR Călători a transmis că circulația a fost reluată după 380 de minute, ceea ce înseamnă o întârziere de peste șase ore.„CFR Călători informează că în cursul acestei nopți, între stațiile Șercaia și Făgăraș s-a produs o defectare la locomotiva trenului IR 472 care circulă pe ruta București Nord – Curtici – Budapesta. A fost nevoie de intervenția unei locomotive de ajutor pentru continuarea călătoriei, lucru ce a condus la o întârziere semnificativă, de 380 minute la plecarea din stația Șercaia. Călătorilor li se vor oferi apă în stația Sibiu. Cauzele care au generat această situație vor fi stabilite de o comisie de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, a anunțat CFR Călători. Marți dimineața, la ora 8.30, trenul București-Budapesta a plecat din Orăștie cu o întârziere de 411 minute, ceea ce înseamnă o întârziere de aproape șapte ore. Cea mai călduroasă lună iunie din istoria Marii Britanii, înregistrată anul acesta