RAJA Facebook
RAJA Facebook

Conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Badea Cârțan în zona intersecției cu strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța a înregistrat în cursul acestei seri o avarie majoră.

Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar în urma sondajelor efectuate s-a stabilit necesitatea înlocuirii unui tronson, fapt ce a determinat întreruperea furnizării apei potabile.

Se preconizează că lucrările de pe strada Badea Cârțan vor fi finalizate mâine, 5 iunie

Astfel, pe timpul execuției lucrărilor de intervenție, preconizate a se finaliza în cursul zilei de mâine, 05 iunie 2023, în jurul orei 14.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cârțan – Tulcei – Ștefăniță Vodă – Soveja, precum și cei arondați punctelor termice din zonă.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a transmis Biroul de Comunicare al societății RAJA.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Reamintim că serviciul de Call Center al societății este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Acesta este accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.