Nu e prima oară când Cătălin „Mitralieră” Rădulescu face afirmații de genul ăsta. Medic de profesie și deputat pe care-l plătim din banii noștri, Cătălin Rădulescu mitraliază cu declarații peste declarații. Și nu oriunde, ci la Antena 3, unde nu există niciun pericol să ajungă nu se simtă în mediul lui. Există un public pentru absolut oricine, până la urmă. Trist, dar adevărat.

„Dacă vin aceste scannere cu soft integrat, cineva trebuie să garanteze populației că informațiile nu ajung niciunde. Eu am vorbit cu mai mulți IT-iști și mi-au spus că soft-ul integrat, la un termoscanner de tip tunel, care are un soft integrat, soft-ul ăla integrat preia informațiile. Și eu am întrebat.. aceste informații, garantează cineva că se duc sau nu se duc undeva? Atâta timp cât nu apare cineva din Guvernul României care să garanteze că informația ta nu ajunge niciunde, e un semn de întrebare”, a declarat Cătălin Rădulescu, la Antena 3.

Normal că nu vine nimeni din Guvernul României să-ți garanteze așa ceva. Pentru că nu e nevoie! O asemenea ipoteză nu merită timpul pierdut dezmințirii acesteia.

Și mai spune Cătălin cum că termoscanerele astea, desprinse parcă din hăurile iadului, îți iau toate datele personale. Chiar și adresa. Mă gândesc, tot așa, în spirit conspiraționisto-grapinist, că-i posibil ca după o scanare cu respectivul inamic al omului dornic de intimitate, să ți se acceseze și mesajele privat de tipul „cf pysy?”. Exagerez de dragul amuzamentului, firește.

”Prin amprenta facială, se preiau informații care se transmit undeva, ăsta e soft-ul. Cum ar fi datele personale, adresă, absolut totul”, a adăugat deputatul, repet, plătit din bani publici, Cătălin Rădulescu.

Eu i-aș sfătui pe cei tentați să-i măsoare temperatura lui Rădulescu, să nu se obosească: va ieși oricum cu mult peste 37. Nu pentru c-ar fi bolnav de vreun coronavirus, ci pentru că i s-a încins creierașul de la atâta gândit.

Citește și: Cătălin Rădulescu s-a îmbolnăvit de grapinită cronică

#News