Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu nu își dorește ca starea de urgență să fie prelungită după data de 15 mai, așa cum se aud niște zvonuri. De altfel, aceasta spune că dacă va fi cazul, Parlamentul va respinge automat o astfel de intenție, pe motiv că economia deja „gâfâie”. În condițiile în care începe să nu ne mai fie bine din punct de vedere financiar, este cazul să ne gândim la relaxare, spune Olguța Vasilescu.

De asemenea, Olguța Vasilescu ne vorbește și despre Poliția Locală, afirmând că vina nu le aparține, așa cum susține ministrul de Interne, Marcel Vela. Din câte ne amintim, în cursul zilei de ieri, acesta a declarat că Poliția Locală câștigă mai mult decât ar merita, mai ales acum, în perioadă pandemică.

Olguța Vasilescu: „Cu toţii ne dăm seama că economia începe să gâfâie”

„E greu de presupus că Parlamentul va mai prelungi starea de urgenţă, pentru că şi Parlamentul a început să lucreze, nu numai online. Cu toţii ne dăm seama că economia începe să gâfâie tot mai mult şi în aceste condiţii trebuie să se relaxeze măsurile. După 15 mai probabil că se vor da recomandări populaţiei, dar nu va mai fi nebunia de acum cu amendarea în masă a populaţiei. Îmi pare rău că domnul Vela anunţă acum că cei de la poliţia locală sunt vinovaţi”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Citește și: Daniel Zamfir se declară învingător în fața liberalilor

#News