Klaus Iohannis a convocat, astăzi, de la ora 15.00, la Palatul Cotroceni, specialiștii în domeniul sănătății publice, printre aceștia aflându-se și reprezentantul României la OMS, social democratul Alexandru Rafila.

 „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea marți, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății; Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; general dr. Ionel Paul Oprea, Secretar de Stat, Ministerul Sănătății; Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății; dr. Andreea Moldovan, Director Medical, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov; dr. Gindrovel Dumitra, Medic Primar Medicină de Familie, Vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF), coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul SNMF”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. Altfel, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va susține marți, 3 noiembrie, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă.

Președintele a avut și săptămâna trecută discuții cu ministrul Sănătății, dar și cu specialiști care se ocupă de secțiile de Terapie Intensivă.

Reamintim că la raportarea Grupului de Comunicare Stategică de marți, au fost înregistrate noi recorduri în ceea ce privește evoluția pandemiei: 7.733 de infectări cu Covid, dar și 120 de decese.

 Citește și: Marțea neagră. 120 de decese în 24 de ore, aproape 8.000 de noi cazuri de Covid

#News