Dolj. Familie intoxicată cu substanță împotriva puricilor

Spital
Spital sursa foto pixabay

Poliţiştii din Dolj au deschis o anchetă după ce un băiat de 11 ani a murit în ambulanţă în timp ce era transportat la spital, potrivit stiripesurse.ro.

Anchetatorii au stabilit că mama copilului şi sora sa au fost duse la spital după ce s-ar fi intoxicat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii au fost sesizaţi că un băiat de 11 ani, din comuna Gighera, ar fi decedat într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc. ”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe D.N. 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul.

Din verificările efectuate de către poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, s-a stabilit că noaptea trecută, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii”, au afirmat poliţiştii.

Ei continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-au petrecut evenimentele. Tatăl copiilor a povestit poliţiştilor că a stropit în curte şi în casă cu o substanţă împotriva puricilor şi este posibil ca locuinţa să nu fi fost aerisită corespunzător, iar copiii şi femeia s-au intoxicat.

Va fi lansată aplicația de monitorizare GPS e-Transport pentru transporturi rutiere de bu