Se pare că nu e suficientă pensia specială pentru parlamentarii români. Și nici salariile mărișoare pe care le primesc din buzunarul populației. Și-apoi, de ce să nu ceară privilegii suplimentare, dacă tot se poate? Astfel, în dorința de a-și transforma bătrânețile dintr-unele frumoase, într-unele extraordinare, parlamentarii români își fac cadou Clubul Parlamentarilor Români „Ion Raţiu”, cel care să primească 4.857 mp., fix în inima Bucureștiului. Un loc unde nu va exista nici întristare și nici suspine, destinat iubitorilor de liniște și pace.

„Ce preocupări mai au parlamentarii? Ei bine, îşi fac cadouri, pentru acum şi pentru la ‘pensie’. Au depus o iniţiativă legislativă prin care Clubul Parlamentarilor Români ‘Ion Raţiu’ va primi 4.857 mp, în inima Bucureştiului, pentru a-l folosi gratuit. Ce credeţi că se face pe acest teren? Foştii şi actualii parlamentari vor juca tenis şi se vor delecta cu răcoritoare. Motivaţia, că astfel de cluburi finanţate din banii cetăţenilor există şi în alte ţări, este aberantă”, a scris Cristina Prună (USR), vineri, pe Facebook.

Cristina Prună: „Dacă vă vine să credeţi, proiectul a fost semnat de parlamentari de la TOATE PARTIDELE, mai puţin USR”

„Problema nu e existenţa clubului, ci beneficiile pe care le primeşte din bani publici. Astfel, iniţiativa prevede inclusiv că utilităţile vor fi plătite din bugetul Camerei Deputaţilor. În plus, Clubul Parlamentarilor poate înainta propuneri de cheltuieli pentru a fi incluse în bugetul Camerei Deputaţilor. Nu se impune niciun fel de regulă. Adică, dacă parlamentarii pot dori luna de pe cer, aceasta va fi bugetată printre cheltuielile Camerei Deputaţilor. Dacă vă vine să credeţi, proiectul a fost semnat de parlamentari de la TOATE PARTIDELE, mai puţin USR. De fapt, la USR nu au îndrăznit să vină să ceară vreo semnătură. Au vrut, probabil, să treacă pe sub radar această propunere”, adaugă deputatul Cristina Prună.

Proiectul de lege despre care ne vorbește Cristina Prună a fost înregistrat la Camera Deputaţilor în data de 26 iunie.

Citește și: PSD îi tranșează pe liberali: „E momentul să plătească”

#News