Control la o școală din Olt, după ce directoarea ar fi agresat fizic și verbal un elev

Ancheta a fost demarată de ISJ

Polițiștii din județul Olt au deschis o anchetă, după ce directoarea școlii din Valea Mare ar fi agresat fizic și verbal un elev, potrivit g4media.ro.

Poliția a fost alertată de către un bărbat, care a spus că fiul său, de 12 ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către directoarea instituției de învățământ

. Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, la data de 2 aprilie, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Valea Mare, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 12 ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către directoarea unei unități de învățământ, din comuna Valea Mare, unde acesta este elev.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situație de fapt și dispunerea măsurilor legale, se arată într-un comunicat al IPJ Olt. Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a demarat o anchetă, o echipă de control fiind trimisă la şcoala respectivă, potrivit conducerii instituției. Potrivit unor surse, băiatul ar fi lovit-o cu uşa de la clasă pe directoarea care trecea pe hol. Aceasta l-a pedepsit printr-o metodă învechită, luându-l de perciuni, transmite corespondentul sursa citată.

Traficul feroviar oprit temporar între Ploieşti Sud şi Buzău