Cristian Popescu Piedone, mesaj de Anul Nou: Dragii mei prieteni, vă urez mulți ani cu iubire, armonie, speranță, liniște și credință!

Deși anul 2022 a fost un an extrem de greu pentru el, Cristian Popescu Piedone a dezvăluit că același an i-a dăruit iubirea multor oameni care i-au scris mii de scrisori, care l-au încurajat.

Cristian Popescu Piedone a transmis un mesaj emoționant familiei sale și tuturor prietenilor săi, cu ocazia Anului Nou. Fostul edil al sectorului 5 a mărturisit că anul 2022 a fost un an greu pentru el, care i-a știrbit dreptul de a-și vedea familia lângă bradul de Crăciun, de a-și vedea nepoțîi cum îl primesc emoționați pe Moșu.

Deși a fost un an extrem de greu pentru el, Cristian Popescu Piedone a dezvăluit că același an i-a dăruit iubirea multor oameni care i-au scris mii de scrisori, care l-au încurajat și i-au dovedit că îl susțin și cred în el

. El le promite celor care îi sunt alături că nu va ceda și că într-o zi se vor întâlni din nou pe străzi, cu același om, Piedone, care nu s-a schimbat. Crisrian Popescu Piedone viseza la dimineața de Anul Nou și își imaginează cum îmi primește nepoțîi cu sorcova., el promițându-le că o să fie “tare ca piatra, „iute că săgeata, tare ca fierul, iute ca oțelul.” Fostul edil al sectorului 5 le promite copiilor săi, Ana și Vlad, că va veni ziua în care necazurile se vor sfârși și vor fi din nou impreuna. Cristian Popescu Piedone nu a uitat-o nici pe soția lui, Iulia, care este soarele care îi încălzește inima. Cristian Popescu Piedone le urează tuturor mulți ani cu iubire, armonie, speranță, liniște și credință.

Cristian Popescu Piedone: Te las în urmă, 2022…Te las să zbori lin către meleagurile uitării… Mi-ai dat o cruce greu de cărat, dar o port pe umeri până când Dumnezeu va decide că este timpul să îmi elibereze sufletul de o pedeapsă nemeritată.

„M-ai îngenuncheat când credeam că adevărul este superior oricărui rău pământesc. Mi-ai știrbit dreptul de a-mi vedea familia lângă bradul de Crăciun, de a-mi vedea nepoțîi cum îl primesc emoționați pe Moșu’…Dar… nu-i bai! Tot tu, 2022, mi-ai dăruit iubirea multor oameni. Oameni care mi-au scris mii de scrisori, care m-au încurajat, care mi-au dovedit că viața mea are sens cât timp simt căldura și susținerea lor.Vă mulțumesc și vă iubesc… așa cum știu că vă iubesc! Vă promit că nu cedez, că nu mă dau bătut și într-o zi, când Dumnezeu va decide că este timpul, ne vom întâlni din nou pe străzi! Voi fi tot eu, același Piedone…Cartea vieții mele mai are încă multe pagini ce așteaptă să fie scrise. Vă promit că o să fie pagini ce merită a fi citite!Acum… visez la dimineața de Anul Nou și îmi imaginez cum îmi primesc nepoții cu sorcova. Tataie vă promite că o să fie “tare ca piatra, iute ca săgeata, tare ca fierul, iute ca oțelul.” Să nu fiți triști! Tataie este puternic și bogat pentru că vă are pe voi și iubirea voastră! Iar voi, copiii mei, Ana și Vlad, știți că răul se va risipi și vor urma ani buni și frumoși pe care îi vom petrece împreună, ca altădată! Tată vă iubește și este mândru de voi! Iar tu, iubita mea, soția mea, inima mea, Iulia, să fii sprijin și dragoste pentru ai noștri, așa cum ai fost până acum! Tu ne ești soarele ce ne încălzește și în cele mai reci zile! Iar voi, dragii mei prieteni, vă urez mulți ani cu iubire, armonie, speranță, liniște și credință! Căci fără credință, omul rămâne un simplu animal rațional care vine de nicăieri și se-ndreaptă către nicăieri! (Petre Țuțea) Cu respect și mult dor, Piedone NEVINOVAT Cristian”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Piedone critică Guvernul: Te-ar vrea, Doamne, parte din jocul lor mârșav