Rareș Bogdan

Înainte să dați vina pe noi, aflați că distincția primită de Rareș Bogdan, cea din titlu mai exact, nu este dată de redacția noastră, ci de publicația din Marea Britanie, „MediaPowerMonitor”. Aflând despre petrecerea organizată de Rareș Bogdan, cea unde, potrivit acestuia, n-ar fi fost invitate mai mult de 40 de persoane, publicația engleză a decis că-i cazul să-l cadorisească pe acesta cu un înalt titlu nobiliar, în dulcele stil clasic britanic.

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale. Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor Covid-19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, își motivează acțiunea MediaPowerMonitor.

Recunosc că m-aștept ca imediat ce va fi în regulă să circulăm din nou fără vreo teamă între țări, Rareș Bogdan să primească o invitație de la Elisabeta a II-a, pentru a-l ridica oficial în rangul nobiliar proaspăt primit. Da, cu săbii pe umeri, cu îngenunchieri, cu fast. Cam cum îi place lui Rareș.

Citește și: Rareș Bogdan neagă zvonurile: la ziua fiicei sale au fost maxim 40 de persoane

#News