Face Viorel Cataramă ce face, și mai iese cu câte-o declarație la atac! Dacă acum ceva vreme vă relatam despre intenția acestuia de a detrona tot ce înseamnă instituțiile statului, în dorința de a prelua țara și a-și face propriul guvern, unde chiar el e prim-ministru, Viorel Cataramă vine să-și întărească poziția, adăugându-și la portofoliul de cârcoteli afirmații ca „binele cu forța” făcut de Guvern.

Desigur, Cataramă nu este singurul personaj din istoria recentă care a încercat pe cetățeni o astfel de metodă „socialistă”, prin evidențierea încercării actualei guvernări de a pune anumite bariere între păturile sociale. Altora chiar le-a reușit schema, ajungând destul de departe cu o astfel de abordare. Cu toate astea, ceva îmi spune că de data asta nu are nimeni de ce să se teamă. Nu pentru că astfel de idei n-ar prinde la „public”, ci pentru că nu prinde Cataramă.

„NOUA ORDINE ROMÂNEASCĂ: BINELE CU FORȚA!

Toate partidele parlamentare, președintele, majoritatea presei miluite și a formatorilor de opinie au ajuns la un consens: românii nu sunt educați, nu au discernământ, nu pot gândi corect; s-a mers până acolo încât să se ceară suprimarea dreptului la vot pentru anumite categorii de cetățeni!

Soluția găsită: binele cu forța. Nu contează că apar sute de mii de falimente și șomeri, că milioane de români sărăcesc, ajung în pragul foametei sau al nebuniei; mâna de oameni care ne conduce apreciază că toate acestea reprezintă daune acceptabile, pentru ca alegerile să fie câștigate de cine trebuie, chiar fraudate.

Respectarea drepturilor și libertăților a devenit un moft. Dreptul la viață a devenit opțional.

Cine nu este de acord trebuie pedepsit: schimbat din funcție, amendat, arestat.

Hotărârile instanțelor trebuie ignorate sau încălcate, atunci când sunt în opoziție cu propaganda.

Dictatura politico-medicala se consolidează prin mită, teroare și corupție. Și, cu toate acestea, foarte mulți români luptă pentru păstrarea principiilor sacre ale democrației.

Ei sunt adevărații patrioți, ei vor salva România din ghearele neo-marxism-leninismului!

Patrioți români, vă chem la luptă să salvam DEMOCRAȚIA!”, scrie Cataramă pe Facebook.

Citește și: Să râdem cu (sau de) Viorel Cataramă și de Mișcarea Patrioților Români

#News