Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru primarul general: Nicușor Dan, nu uita, pe 9 iunie apa te va lua

Piedone îl spune lui Nicușor Dan să nu mai promita că le va da apă caldă oamenilor

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone a ironizat, într-o postare tip pamflet, faptul că primarul general Nicușor Dan nu a reușit să rezolve problema furnizării apei calde în București.

Într-o postare numită „Scrisoarea Apei Calde către bosulică al ei”, primarul Piedone spune că apa este „bocnă de amărâtă, fiind sedusă cu acoladele crețe ale lui Nicușor Dan, de gradele gârlă în țeavă promise.

„Când te-ai văzut boier… m-ai dat pe gheață la deranjamente “9442”! De când eșți șef la robinet, minciunelule, umblu pe țeavă doar răcită… Sunt amărâtă… Zac zgribulită pe conductă ca vai de mine… Apa din boiler, ibricul, ligheanul și fierbătorul… fac zilnic mișto de mine și-mi promit o plapumă cadou de ziua ta! Așa mă amărăsc… Știi tu că zăpada aia măruntă care a făcut nițică haltă prin oraș, acum ceva vreme, mi-a râs la obraz că stă mai bine-n grade ca mine?”, se arată în postarea lui Piedone.

Piedone;” M-a făcut Agent Termic… eschimos! Din cauza ta, boierule, sunt mai populară în bancuri ca Bulă… Înjurături, boierule, vai de țevile mele! M-au scos până și din integrame! Că… cică dau erată pe verticală! „

Păstrând tonul ironic, Piedone mai spune că oamenii zic că apa și Nicușor Dan consumă oxigen degeaba în oraș! Oamenii mai zic, scrie Piedone, că din 9 iunie… VOR SCĂPĂ DE NICUȘOR DAN iar cu apa se vor spăla pe cap. Apa caldă a lipsit din aproape 800 de blocuri, institutii, școli, grădinițe, cămine studențeșți.

Mesajul lui Piedone

„Am ghinion! Și primăvara asta mă prinde tot cu mucușor din cauza răcelii… Sunt atât de răcită încât cred că am deja COVID. Deh… vine el și soarele pe țeava mea! Pe 9 iunie când o să pleci tu pa pa boierule, o să fie soare și-o să stau cu țeava în raze! Să nu uit: vezi că Piedone, primarul ăla greu care-ți provoacă insomnie, Dragonul, cum îi zici când tremuri, m-a pus astăzi la borcan și m-a împărțit oamenilor! Dar să știi că am fost tot rece sloi și… iar te-am făcut de râs! Ți-a lăsat și ție câteva recipiente la intrarea de la Cișmigiu! Și o ditamai dihanie de morcov de era să fac infarct! A zis că e al tău, că de câteva zile îl porți știe el unde! N-am cerut detalii, că eram răcită! Ți-am scris, boierule, cu o mare rugăminte:

NU mă mai promite oamenilor, NU mai vorbi despre mine la televizor! UITĂ CĂ EXIST, AȘA CUM ȘI BUCUREȘTENII AU UITAT DE EXISTENȚA TA! Apropo: pentru toți anii în care ți-am suportat minciunile, nicușorule boierule… îmi faci cinste cu o votcă mare să mă încălzesc?”, se arată în postarea primarului Sectorului 5.

http://Primarul Piedone: determinare și sprijin comunitar în fața presiunilor politice