RAJA S.A activează Comandamentul pentru Situații de Urgență în perioada 25-28 iunie

Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă va interveni cu promptitudine pentru rezolvarea eventualelor probleme cauzate de vremea capricioasă

Foto: Pixabay.com

Întrucât vremea în Dobrogea, cât şi în restul ţării, se anunță a fi instabilă, cu fenomene meteo care se vor manifesta prin vijelii, averse torenţiale, descărcări electrice şi grindină, cantităţile de apă putând depăşi local, în intervale scurte de timp, între 20–40 litri pe metrul pătrat, RAJA S.A. activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Comandamentul va activa în perioada 25 iunie 2021, ora 11:00 și 28 iunie 2021, ora 8:00.

Zeci de echipaje de intervenție, pregătite să facă față provocărilor vremii

Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă va interveni cu promptitudine pentru rezolvarea eventualelor probleme cauzate de vremea capricioasă anunțată de Administrația Națională de Meteorologie, dă asigurări compania. În caz de urgență, se va interveni cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, care vor acoperi întreaga arie de deservire a RAJA S.A.

          Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea acestora, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA SA va face tot ce este necesar pentru reluarea serviciilor imediat ce vor fi remediate avariile survenite pe rețeaua  de furnizare a energiei electrice.

au declarat, într-un comunicat remis redacției noastre, reprezentanții RAJA S.A.

Mai mult, consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, au posibilitatea de a sesiza avariile apărute folosind numărul de telefon: 0241/924.