Foto: Arhivă Andreea Bălan

Cântăreața Andreea Bălan a vorbit, la începutul acestui an, despre ce înseamnă pentru ea dragostea și cum a trecut peste despărțirea de anul trecut de soțul ei. Artista a declarat că nu și-a căutat niciodată sufletul pereche, totul venind de la sine.

În prezent, Andreea Bălan se află în plin proces de divorț cu George Burcea, tatăl fetițelor ei, iar în urmă cu un an, după o relație cu Tiberiu Argint, artista s-a despărțit. Ea este de părere că dragostea trebuie să o ai în tine, nu trebuie căutată, cum majoritatea dintre noi o facem.

Bălan: „Nu trebuie să cauți dragostea”

 „Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars, relatează Libertatea.ro.

Mai mult, ea a mai precizat că în viitor are de gând să investească în imobiliare în Dubai. Recent, cunoscuta artistă a fost plecată în Emiratele Arabe Unite, unde, pe lângă vizitele la restaurantele de lux și distracția, a reușit să își facă timp să viziteze mai multe apartamente. Andreea Bălan a fost fără copii, aceștia fiind lăsați în grija bunicii.

„Când îmi aduc aminte că sunt fără copii mă ia un dor nebun. Ella și Clara sunt acasă, cu buni. Eu am parte de câteva zile în Dubai. Cine știe… poate fac o investiție, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Dubai. Când zic că ne-a plăcut mă refer la Ella, Clara, buni. Și de ce să nu avem aici un apartament?! Să venim aici iarna, două-trei luni, jumătate de an”, a mai declarat artista.

Andreea Bălan s-a întâlnit în Emirate cu surorile Bambi, Raluca și Denisa, care au deja câteva imobiliare cumpărate în Dubai. Ea a mărturisit că s-ar muta aici, alături de familia ei.

 „După distracție am venit să vizionăm niște apartamente. Da, m-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau cam trei luni pe an. Aș sta aici cu fetițele mele, cu mama, și ne-am distra la căldură. Apoi mergem în țară, mai cântăm. Surorile Bambi au deja apartamente aici. Acum m-au convins ele”, a concluzionat  vedeta.

Andreea Bălan este în culmea fericirii. Își mărește familia