FOTO Revista 22
FOTO Revista 22

Victor Ponta dă cărțile pe față. Liderul Pro România susține că, matematic, Guvernul Cîțu ar trebui să treacă de votul Parlamentului, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, responsabilitatea este a PNL care, în opinia lui, „își sabotează propriul guvern”.

Victor Ponta dă cărțile pe față

​„Ticăloșia, minciuna și iresponsabilitatea PNL ating cote absurde si grotești! De ce nu trece Guvernul “Cîțu” dacă nu votează PSD care are doar 200 de voturi? Celelalte grupuri politice au anunțat că votează PENTRU și au 265 de parlamentari (pentru Guvern este suficient 234) / oricum cei mai mulți de la PSD vor vota și ei pentru! PNL în acest moment își sabotează propriul Guvern – dar sabotează și România! Cred ca trebuie băgați în carantină (sau la închisoare) toți acești peneliști care distrug țara pentru interesul lor de Partid”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Camera Deputaților și Senatul vor vota, în plen reunit, joi, de la ora 16.00, învestirea Guvernului Cîțu, potrivit unei decizii de luni aprobate de conducerea Legislativului.

Ciolacu și Corlățean, scrisoare pentru Cîțu

De asemenea, joi, CCR urmează să se pronunțe asupra excepției de neconstituționalitate a Avocatului Poporului privind ordonanța de urgență pe alegerile anticipate.

Citește și Turcescu îi cere lui Iohannis să bage jocurile politice în carantină

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, i-au trimis, luni, o scrisoare premierului desemnat Florin Cîțu în care îi cer să schimbe cei șapte miniștri propuși care au primit avize negative în comisiile parlamentare de specialitate.

#NEWS