Dacian Cioloș / Foto: Facebook

Nu este prima dată când Dacian Cioloș face astfel de acuzații, cu toate că, până acum, acuzațiile sale nu erau îndreptate împotriva niciunei alte formațiuni politice. În opinia lui Cioloș, lipsa invitațiilor la emisiunile tv, cât și la cele din radio, este cauzată de banii pe care guvernul i-ar fi injectat în presă, de la începutul pandemiei.

„Nu ştiu dacă au legătură sau nu, dar vă spun anumite coincidenţe”, a declarat preledintele PLUS, Dacian Cioloş la Adevărul Live.

„Am o problemă: dacă până în aprilie, la începutul lunii mai, eram sunat de media, de televizuni, de radiouri, subit, de la începutul lunii mai…”, a adăugat Cioloș, vizibil deranjat de lipsa de interes a mass-mediei, în ceea ce îl privește, lipsă de interes care, potrivit acestuia, s-ar fi produs brusc.

La rândul său, vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat că banii dați de guvern mass-mediei pentru promovarea siguranței pe timp de pandemie nu ar avea nicio legătură cu lipsa de apariții în presă a lui Dacian Cioloș.

„Nu merita comentarii. E disperat acest om si disperarea il face sa faca astfel de afirmații”, a declarat Ardelean.

Reamintim că USR PLUS și PNL au semnat alianțe locale atât în București, cât și în anumite localități din provincie, cum ar fi Galați unde, la primăria va candida Bogdan Rodeanu (USR), în timp ce la CJG îl avem pe liberalul George Stângă.

Citește și: Dacian Cioloș vrea o Românie fără hoție, adică o utopie

#News