Bogdan Giuseppe în fața cabinetului / FOTO: Libertatea

O anchetă Libertatea scoate la iveală o situație des întâlnită, de altfel, în România. Bogdan Giuseppe, trimis în judecată în 2017 pentru 31 de violuri și 23 de agresiuni sexuale continuă să racoleze fete, sub motivul unui așa-zis cult religios.

Potrivit anchetei, sub pretextul unui anunț fals de angajare, Giuseppe continuă să folosească o metodă veche, folosită de acesta și în trecut, ceea ce i-a adus trimiterea inițială în judecată.

Bogdan Giuseppe, guru de la Unirii

Cu un anunț publicat pe site-urile de profil, Giuseppe reușește să atragă în plasă tinere „necăsătorite”, cu anumite caracteristici fizice, compatibile cu dorințele acestuia, după cum chiar el declară.

„Peste cinci ani veți fi 12. Pentru că 12 veți fi puternice. Câți apostoli sunt? 12. Câți ucenici a avut Buddha? 12. Câți preoți a avut Shiva? 12”, i-a spus acesta reporterului Libertatea.

O filmare cu camera ascunsă poate fi vizionată la acest link.

În urmă cu trei ani, Bogdan Giuseppe ademenea fete la adresa pseudo-cabinetului său, unde era ba psiholog, ba ginecolog, profitând de naivitatea acestora pentru a le droga, ca mai apoi să le violeze și să le filmeze.

„Am nevoie de tine, am nevoie de o altă persoană ca tine pentru a vă antrena și a merge mai departe într-o afacere, business, adică să câștigăm. Totul se împarte la trei, întotdeauna. Și-n Biblie avem Sfânta Treime.”, a mai spus acesta.

Autoritățile refuză să dea informații

Cu toate că vorbim despre un caz grav în care un acuzat de viol continuă să-și practice „meseria” și potrivit presei, s-ar afla sub control judiciar, reprezentații instanței resping cererea de consultare a dosarului.

Citește și: Două bancomate din Otopeni au fost, astăzi, aruncate în aer

#News