Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

RAJA încurajează utilizarea soluțiilor digitale de către clienți, deoarece acestea sunt simple și ușor de accesat.

Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură și eficientă, dar cel mai important, este prietenoasă cu mediul.

Acest tip de facturare este perfect legal, are valoare fiscală și reprezintă o alternativă mai eficientă la factura tipărită tradițională

Aceasta este transmisă prin e-mail în momentul emiterii și poate fi accesată cu ușurință în contul de client RAJA, care poate fi accesat de pe orice desktop sau prin intermediul aplicației mobile.

În plus, prin intermediul contului de client, se pot vizualiza toate facturile emise în ultimele 12 luni.

Societatea RAJA: ”În consecință, în era digitalizării, de ce să ne mai încărcăm cu hârtii inutile, când putem avea tot ceea ne trebuie la un clic distanță?”

Există o mulțime de beneficii asociate cu utilizarea facturii electronice. Abonatul poate accesa factura imediat ce a fost emisă și o poate vizualiza oriunde și oricând dorește, indiferent de locație.

Aceasta reduce cantitatea de hârtie utilizată în timp, deoarece factura poate fi arhivată electronic.

De asemenea, abonatul poate plăti factura online de oriunde, fără a fi nevoie să suporte un comision suplimentar și, prin urmare, evitând întârzierea plăților. Există multe alte beneficii pe care le puteți descoperi atunci când utilizați factura electronică.

Pe scurt, factura electronică ne scapă de griji și ne simplifică viața. Ea este transmisă gratuit abonaților RAJA, și este o opţiune sigură, simplă, la îndemâna oricui și mai ales ecologică, prin reducerea consumului de hârtie”, au transmis reprezentanții societății.