Untold
Untold- sursa foto: romaniatv.net

Eveniment inedit pe scena festivalului de la Untold, unde câteva zeci de mii de spectatori au asistat la o cerere în căsătorie, potrivit romaniatv.net.

O nouă cerere în căsătorie pe scena UNTOLD

Daniela Iuga a fost spus da atunci când Origen Todoran, fost concurent la Vocea României, i-a cerut să își unească destinele, după ce jurnalista Pro TV Roxana Hulpe a fost cerută de soţie încă din prima zi a festivalului. Origen Todoran și al Daianei Iuga și-au mărturisit public iubirea pe scena de la Untold, artistul făcând cererea în căsătorie în fața a peste 95.000 de oameni. „Daiana, vrei să fii soția mea?”, a fost întrebarea pusă de fostul concurent la Vocea României, care se afla împreună cu ea pe scenă. Tânăra, care avea lacrimi în ochi, a acceptat imediat. Origen Todoran, fost concurent la Vocea României, este membru al trupei clujene David and the Six Martini. În prima zi a festivalului, Roxana Hulpe, jurnalistă ProTv, a fost cerută în căsătorie de managerul festivalului, Bogdan Rădulescu. După ce tânăra jurnalistă a acceptat cererea în căsătorie, a fost lansat un imens foc de artificii, chiar de pe scena principală a festivalului UNTOLD 2022. Jurnalista este născută în localitate Gilău, județul Cluj, iar cererea în căsătorie a fost și mai specială datorită acestui fapt.

Roxana Hulpe face parte din echipa Ştirilor ProTV din anul 2020, fiind cooptată pentru prezentarea buletinului de weekend, de la ora 7:00

. Ea a fost promovată de la postul de reporter la cel de prezentator al ştirilor, după ce iniţial a anunţat că pleacă la Prima TV.  „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a scris prezentatoarea de la Pro TV, pe contul personal de Instagram. Bogdan Rădulescu a locuit la Oradea și a urmat cursurile unei facultăți din Cluj-Napoca, lucrând timp de cinci ani în agenții de publicitate renumite din Transilvania. Bogdan Rădulescu a început o afacere, înființând o firmă care organizează două dintre cele mai cunoscute festivaluri din România.

Alexandru Rafila consideră UNTOLD-ul vinovat de valul 4