Numărul trenurilor suplimentat în perioada închiderii circulației pe Valea Oltului

Acest lucru este valabil în perioada 8 iulie - 9 august

Tren
Tren sursa pixabay

CFR Călători anunţă modificări în circulaţia trenurilor pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Lotru – Sibiu, în perioada lucrărilor la Autostrada Sibiu – Piteşti. Acestea se aplică în perioada 8 iulie – 9 august, potrivit ziare.com.

Începând cu data de 08.07.2024, odată cu închiderea temporară a circulației rutiere pe Valea Oltului, în compunerea și circulația trenurilor operate de CFR Călători vor interveni modificări.

„Astfel, călătorii vor avea la dispoziție o capacitate dublă de transport față de situația actuală, în principal la trenurile de navetă în relația Râmnicu Vâlcea – Lotru – Sibiu și retur (R 2061, R 2064, RE 2012, RE 2014)”, se arată în comunicatul CFR. Compania precizează că, de asemenea, se introduc suplimentar în circulatie: – trenul Regio13081 cu plecare din Râmnicu-Vâlcea la ora 11.08, din Lotru la ora 12.00 şi sosire la Sibiu la ora 14.15, – trenul R 13082, pe tronson Sibiu – Lotru: plecare din Sibiu la ora 23.40 și sosire la Lotru la ora 2.01, trenul R 13083 pe tronsonul Lotru -Sibiu: plecare din Lotru la ora 20.15 şi sosire în Sibiu la ora 22.30.

Trenurile suplimentare vor face opriri în toate staţiile din parcurs.

”Acest program de circulație va fi definitivat în cursul zilei de luni, 8 iulie, și va asigura continuitatea pentru toată perioada în care circulația rutieră pe tronsonul Râmnicu – Vâlcea – Sibiu este parțial întreruptă datorită lucrărilor pentru construirea Autostrăzii Sibiu – Pitești. Urmează ca începând cu data de 9.07, să fie operate și alte modificări, în funcție de analiza fluxului de călători din data de 8.07, și de cerințele autorităților și unităților de producție locale”, a mai transmis compania. Traficul pe DN 7, Valea Oltului, se închide timp de o lună pentru lucrări la Autostrada Sibiu – Piteşti.

Alegerile pentru primar, reluate azi în Costinești