Foto: Facebook/Tayo Daily
Foto: Facebook/Tayo Daily

Tony Garnett este un bărbat în vârstă de 29 de ani care a ales să-și părăsească soția și copiii, după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană.

Decizia luată de Tony a venit în această primăvară, acesta recunoscând că a fost ținta a numeroase critici în mediul online, dar acest lucru nu-i afectează noua relație, scrie Mirror.

În prezent, el a renunţat la serviciu pentru a avea grijă de femeia care suferă de o infecţie la ochi şi a orbit parţial

Bărbatul a spus că iubita sa, Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, s-a infectat la ochi în Germania. Problema a apărut când se îndrepta spre Marea Britanie, după ce a părăsit Ucraina din cauza războiului.

Vederea tinerei a fost afectată, a fost operată şi, în momentul de față, are nevoie de 6 luni de recuperare.

Sofia a fost numită ”distrugătoare de case” pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat însurat. Cu toate acestea, Tony spune că divergențele între el și fosta soție au început înainte să o cunoască pe femeia de Ucraina

Potrivit declarațiilor, lui Tony i s-a interzis să-şi vadă copiii pe care îi are cu fosta soţie. Mai mult, cuplul se lovește, în mod frecvent, de critici și acuzații.

Oamenii o descriu ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă. Nu era ca şi cum ne-am întâlnit şi ne-am hotărât atunci şi acolo să ne mutăm. Oricum plecam, pentru că mă saturasem de Lorna (fosta soţie). Am vrut doar să o iau pe Sofia şi să am grijă de ea. Am vrut să ajut pe cineva care fugea din Ucraina”, a spus bărbatul pentru publicația Metro.