PSD

În cursul serii trecute, doi băieți deputați și social democrați, iubitori de șaorma, făceau scandal în Centrul Vechi. Romașcanu, băiat bun, le ia apărarea celor doi băieți iubitori de fast-food, Solomon și Stativă, și spune că lucrurile ar sta taman invers. Cum ar veni presa rea are tendința să trunchieze adevărul. Așa o fi?

La ce fel de trunchiere se referă Romașcanu? Se pare că deputatul Solomon i-ar fi comunicat acestuia cum că, în realitate, n-ar fi fost vorba despre niciun fel de amendă, ci doar de o legitimare a celor doi scandalagii nepurtători de mască.

Romașcanu: „nu a fost amendat, ci a fost legitimat”

„Am avut un schimb de mesaje cu dl Solomon și înțeleg că lucrurile stau invers decât au fost prezentate în presă, și anume că nu a fost amendat, ci a fost legitimat, că este posibil să vină acasă procesul verbal. (…) Spune că au avut mască, dar au avut o problemă de comunicare cu omul care vindea acolo. Una peste alta, cred că cel mai bine este să luați legătura direct cu cei doi deputați, pentru că așa este firesc. Concluzia este că dacă au greșit este firesc să plătească, dar e foarte important să vedem lucrurile exact cum au fost”, a spus Romașcanu, la Antena3.

Dintr-o dată, lucrurile sunt rezolvate: nu e vina celor doi pentru că nu au respectat legea în vigoare, ci vina presei.

Citește și: Mască pe figură și shaorma-n gură? Așa ceva nu scrie la carte!

#News