foto: https://www.realitatea.net/

Atunci când zic „matusalemic”, nu mă refer la vârsta înaintată a lui Codrin Ștefănescu pentru că, până la urmă, acesta are doar 51 ani. Mă refer mai de grabă la faptul că se află în politică deja de prea mult timp. Deși puiuitul acestuia ar fi trebuit să dispară odată cu plecarea dintre cei liberi a lui Liviu Dragnea, iată că băiețelul de mingi continuă să scuipe venin de fiecare dată când are ocazia. Dacă te-ai fi putut aștepta oricând ca acesta să îi critice pe liberali pentru că așa-i în politică, îi critici pe cei ce nu-s în tabăra ta, iată că Ștefănescu preferă să-și critice tot colegii.

De altfel, faptul că acesta nu-i cel mai mare fan al lui Marcel Ciolacu, nu-i un secret. Mai mult decât atât tot Ștefănescu este de părere că din pricina „tăcerii asurzitoare” a lui Ciolacu, primăriile de sector vor avea de suferit.

„Victor Ponta a anuntat ca va avea candidat propriu la functia de primar general al Bucurestiului. Plus in celelalte sectoare ale capitalei. Ontanu a anuntat deja candidatii sai la sectoare si capitalā. Negoitā renuntā sā mai candideze din partea PSD. Toate acestea se intamplā pentru cā nimeni nu a negociat cu ei. Nu s-a vrut! Si o parte din voturile PSD se vor indrepta cātre acestia. O parte insemnatā chiar. Iar sansele Gabrielei Firea si a primarilor PSD in functie vor fi dramatic diminuate. In timpul ce Ciolacu tace asurzitor si aplaudā situatia! In care el ne-a adus!”, a precizat Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Romașcanu înțelege lucrurile invers și le ia apărarea deputaților șaormari

#News