Sorin Grindeanu

Fostul „scurt” premier al României, Sorin Grindeanu ne vorbește despre aspirațiile sale în ceea ce îi privește pe social democrați. Realizând o comparație între „stăpânul” Dragnea și ideea lui de „lider” PSD, acesta ajunge la concluzia că un adevărat șef de trib al social democraților ar trebui să-și susțină oamenii, nu să-i elimine atunci când ei devin periculoși funcției acestuia.

Grindeanu se gândește dacă să candideze sau nu la parlamentare

Susținere, cică ar avea

„Liviu Dragnea n-a avut grijă să crească pe cineva și să vină natural președinte al partidului. Cum venea cineva era înlăturat. M-ar atrăgea să intre în PSD acel lier care e în stare să construiască o echipă. E deja situația pe care putem să o avem și e de dorit în aceste momente, având în vedere lipsa unui superlider – dacă putem zice așa.

Vorbim de cel care e în stare să îmbine și acea reformă internă, dar care să nu bulverseze partidul cu două luni înainte de alegeri. Adversaurul politic e afară, nu în interior.

La alegerile parlamentare o să văd dacă o să candidez. Cei din Timiș mă susțin în orice”, a declarat Sorin Grideanu la Digi24.

Citește și: Prinde „Robu”, scoate-i ochii! Primarul Timișoarei, contestat în PNL

#News